By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-May-2006 07:01 Email | Share | Bookmark
Antara Subjek

Update :

Semalam saya dapat new YM mesej from Syaffrida, saya paste disini utk anda fahami nilai sebenar disebalik
"gambar rosak" saya ni

Quote:
Alamak.. nama mokcik naik carta pulak.. ****blush**** Anyway dear.. mata orang biasa macam mokcik tengok gambar nie akan kata.. "eshh.. budak nie tangkap gambar tak jadik nie.. tak clear ek".. "eh.. tapi ko tengok muka si isteri tu... alahai...dari jauh nengok sang suami pun tersenyum gembira.. bermakna.. seronok sangat nampaknya di hari bahgia.. tak lekang mata memerhati yang tersayang.. hingga tak sedar budak nie tengah sibuk ambik gambar" .. Eh didi.. bila crop gambar tu tinggal muka je..cerita tu hilang.. hehehehhe.. jadik gambar potrait untuk cantikkan album je.. not a memory..




kalau teringin nak tengok beberapa montaj grafik untuk pasangan nie, boleh
check out http://fotokahwin.fotopages.com



biar saya share satu kata-kata dari seorang kawan yg telah lama berkahwin dan punya
cahaya mata... saya minta dia komen tentang gambar wedding saya dan ini kesimpulan dari
kata-katanya..

"tiada apa pada teknik jika keceriaan & saat itu tidak dapat diceritakan & dirasai oleh anak-anak kita yang melihatnya pada suatu masa nanti... walaupun foto tu gagal atau hebat dari aspek teknikalnya " Syaffrida - Petronas


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net