Want your
own Fotopage?








 


By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Mar-2006 06:17 Email | Share | Bookmark
3D or tempek photo anyone ?


this photo will be my new tag image. credit to xxxkoi (taken with Canon 20D)





munzir (20D Canon) and xxkoi (kamera pinjam)
merupakan antara otai/senior photographer di Kelab Foto Kreatif UTM.
Walaupun diorang nie dah expired dari UTM, tapi masih mempunyai
kelebihan kerana boleh masuk dewan konvo dengan sesuka hati (walaupun dengan kamera
pinjam)

Munzir kini menjalankan photography di area Shah Alam, anda boleh lawati
fotopages munzir di http://munzir-fauzi.fotopages.com

Manakala xxxkoi pulak seoffice dengan aku... walaupun dengan kamera pinjam..
dia sentiasa otai pakai kamera ape pun..., http://xxxkoi.fotopages.com

-------------------

Foto yang aku reveal kali ini agak spesel, kalau mata korang photographer la..
gambar nie kelihatan seperti gambar tempek atau 3D. Terima kasih kepada munzir kerana
memberi tips tersebut pada aku. Kagummm kagumm..

akan datang... foto konvokesyen model=Sa (si baju putih) ... tunggu.. !!! komen lah dulu sementara
korang tunggu tu eks..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net