By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 11-Mar-2006 16:53 Email | Share | Bookmark
Majlis Perkahwinan Sana'a (Umida)

sampai-sampai je diorang dah start makan..
aaa tolong suap aku..
pastu aku suapkan ko plak
ummm sedapnyer laki suapkan..
pastu kita makan sendiri-sendiri la ye..
ye la.. makan sendiri la nie...
potong kek pulak
suap sekali lagi..
orang nak suap.. dia tunjuk gigi pulak
ini mak sana'a... suka dia anak dia kahwin..
kameraman sana'a tak ambil angle bawah jadi aku amik..
juga close up blur macam pun takder..
tapi tak cukup blur la...
budak-budak dan dewasa dlm umah
angle bawah lagi..
 
nanti yg belakang tu pulak kahwin..
angle tepi bawah pulak
susah nak dapat sana'a senyum nampak gigi..
posing sana'a segan2
angle bawah jugak..
suzie dan anaknya memberi signal supaya sana'a pulak ada baby..
esok kahwin aku nak pakai baju ijau tua pulak..
raja & permaisuri hijau sehari
 
 
lagi didi.. amik la lagi...
hahahaha... ketawa adik lelaki sana'a


Majlis perkahwinan ini merupakan 1st snap aku menggunakan DSLR. Disebabkan Sana'a nie kawan aku juga merangkap client aku & customer dia. Sempena majlis perkahwinan dia nie, aku snap beberapa gambar utk kenangan pasangan hijau nie. Sorry la.. aku snap tak macam photographer wedding, main taram aje. Enjoy..
hope photographer wedding ko tak amik hati sebab aku snap banyak kali.. kekekeke..

p/s : 1st day test pakai SB 600, tak sempat baca manual... belasah je dengan 4 biji energizer. Setting ikut suka.. hahahaha... beli kat City Square JB, RM 699.00 murah, murahhh.. hehehehe..

another me & design : http://lassodesign.fotopages.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net