By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 13-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Sasaran seterusnya..

visual depan
visual belakang
Aku bercadang pada masa akan datang untuk beli new digital camera,
pada mulanya nak beli jenis digicam SLR, tapi rasanya yang ini aku nak beli untuk tujuan personal.
Canon powershot S2 IS, 5 megapixel, 12x zoom, pakai 4 AA bateri pack, design ala ala camera SLR. Camera SLR aku beli untuk company tu... nanti cerita... nie citer personal dulu.

Tak tau naper aku syok sangat dengan si canon nie...
siap tanya lagi kat canon malaysia bila masuk market malaysia.

Dan jawapan yang aku peroleh daripada Canon Malaysia sendiri..
Canon powershot s2 is nie berharga RM 2099 sahaja dan akan available
pada awal bulan hadapan (Jun).

Saper nak tengok review, check out url yg aku kasi


http://www.dpreview.com/news/0504/05042201canons2is.asp#specs



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net