By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-May-2006 03:13 Email | Share | | Bookmark
Maria...





saya tak ada latest picture yang boleh dishare..
yang ada cuma foto orang nikah... Maria & Saharudin.

Kalau nak tengok lebih banyak foto ni.. check out http://fotokahwin.fotopages.com

, anyway.. tahniah maria... walaupun aku sesat cari rumah maria.

p/s : yg saya boleh share kat sini... setiap orang ada sensiviti tersendiri... jadi montaj (1st montage) diatas
telah saya edit untuk menjaga sensiviti individu tersebut. Anda tahu apa saya maksudkan ?


Tuesday, 16-May-2006 05:38 Email | Share | | Bookmark
layan papan lungsur



tak semestinya black n white itu yang serius dan sentimental aje...

jarang post gambar black n white...
jadi kali nie post BW...

model lungsur : xxxkoi
photographer : sa dedeh
photo editor : didiz


Friday, 12-May-2006 07:41 Email | Share | | Bookmark
white balance



Wednesday, 10-May-2006 23:49 Email | Share | | Bookmark
kelainan part II



kelainan yg sangat sedikit juga boleh beri kemahiran baru...


Saturday, 6-May-2006 10:36 Email | Share | | Bookmark
kelainan & cuba

 





Terima kasih kepada din ( Art Creative Photography http://creative.fotopages.com )
yang sudi memberi peluang kepada saya menembak pasangan ini. Gambar lain
lihat di http://fotokahwin.fotopages.com (akan diupload kemudian)

En.Din juga sangat pandai mengambil angle-angle yg kreatif, pengalaman beliau
dapat saya kongsi sewaktu ikut menembak pasangan ini. Art Creative Photography
antara jurufoto yang berpengalaman & terkenal di Johor.



[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net