By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Sep-2006 09:32 Email | Share | | Bookmark
Mastura Babydoll





anak sepupu saya... comel kan..


Monday, 11-Sep-2006 03:09 Email | Share | | Bookmark
kemerdekaan - kuala terengganu





31 Ogos 2006,
buat isteri tersayang..
kini dikau berusia 23 tahun...

masih jauh langkah perjalanan kita

Kuala Terengganu will be part of my home town kini..

coming up next : kenduri di atas bukit..

facts : 1. travel more than 7000km just for my wedding days
2. most of the time abis dalam kereta... jauh perjalanan
3. drive from johor > terengganu > perak > terengganu > johor
4. now i have bapak and mak mertua.. huhuhu..
5. my wife baru masak 3 kali... semua kena kata sedap.. kalau komen kena marah.. hahaha

saya cerita lain kali...


Monday, 28-Aug-2006 02:12 Email | Share | | Bookmark
Special Coverage : Resepsi Madfozi & Nini 26 Ogos 2006

poji & nini


Khas ditujukan buat Muhamad Fauzi & Nini Nadiah
atas majlis perkahwinan mereka di Kemaman, Terengganu.
Poji dan nini merupakan sahabat akrab saya & isteri.

Waktu kenduri saya... poji datang... siap shot nikah
dan sanding lagi. Sebagai tanda terima kasih, saya juga
shot majlis mereka.

Official photographer mereka Saiful Nang & Adi Nang dari Candid Syndrome.
Seronok dapat shot bersama-sama dengan mereka.

More pics at http://saifulnang.fotopages.com & http://lomorawk.fotopages.com (Moqh)

Tahniah...


Wednesday, 23-Aug-2006 03:02 Email | Share | | Bookmark
Bersama tetamu yg hadir

saudara mara di terengganu
parents
 
View all 13 photos...
foto-foto bersama-sama tetamu yang hadir..


Saturday, 19-Aug-2006 04:09 Email | Share | | Bookmark
Pernikahan Rushdi & Norsaini

saje tak nak pakai tanjak
pelamin realiti bukan angan lagi..
sarung cincin
View all 5 photos...






some pics kat http://cgmulia.fotopages.com

antara perkara menarik sewaktu hari majlis :

1. tok kadi salah sebut nama isteri aku, patutnya binti.. tok imam sebut bin.. jadi dengan aku sekali pun tersasul.
2. aku akad nikah 2 kali... heheheh
3. kerana begitu fanatik dengan kamera... aku sempat ambil gambar isteri sendiri depan tok kadi.. keke
4. ada 5 photographer yang datang time nikah.. terima kasih korang semua..
5. akad nikah selesai dalam masa 7 minit aje... cepat ooo..
6. saudara mara angkat belah ayah aku dari banting pun datang jugak jadi saksi.. terima kasih.


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net