By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  [28]  29  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Awan dan Warna

awan asal
cam nak mendung laks
dunia fantasi yang suram
View all 6 photos...
aku cukup suka bermain dengan awan yang aku shoot nie, so aku pun bermainlah dengan beberapa warna yang korang boleh hasilkan menggunakan photoshop. Settingnya amat mudah, 1 layer colour dan mod layer yg berlain lainan.


Tuesday, 3-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nasi Lemak Yang Tragis

dimulakan dengan bismillah, disudahi dengan aauurrppp.. kenyang!
janganlah didi, aku segan, malu gitu..
apa boleh buat, lahap je la..
View all 4 photos...
Seawal jam 12 tengahari, farhan dengan perasaan begitu tragis meluru ke arah nasi lemak bungkus tak bertuan untuk dilahap sebagai santapan tengahari FREE.


Monday, 2-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Rumah Pakcik Tunang ku..

set meja makan
dari atas bumbung umah
keropok lekor
View all 5 photos...
semalam lepas sampai dari terengganu, aku bergerak ke rumah pakcik/makcik tunang aku.., takder mender nak buat selain daripada makan nasik tengahari, kopok lekor dan mengambil gambor testing testing.. area lokasi kat tebrau, ulu tiram.


Sunday, 1-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sebelum tunang dulu..

ecehh konon kurus sikit la tu sebelum tunang
tapi sebenarnya si gedabak jugak
bila la nak kurus.. kekek dulu dah kurus, gatal nak debab balik.
gambar-gambar nie diambil ketika aku baru potong rambut, kejadian adalah ketika sehari sebelum aku tunang... heheheh


Saturday, 23-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
2nd try, collecting my old photos

suzie with her dress on wedding day
suzie and her husband
ahaa... buat apa tu ?
View all 12 photos...
this photo ada yang edited with adobe photoshop, refix on quality contrast, lighting etc. Sekarang tengah syok nak kumpul duit utk beli digital SLR. Bestt bestt.. angkat yang 8mpx sure best.


[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  [28]  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net