By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Keje..



cd petronas ANGVA2005.



Wednesday, 13-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tanjung Balau - Desaru, Johor

 
pantai tanjung balau
mak dan ayah
View all 11 photos...
Last week, parent aku datang ke johor dengan adik aku sekali.. diorang bawak keter aku gi jalan jalan ke tanjung balau dan desaru... ini koleksi gambor2 nyer , tido semalam kat chalet baru RM 75, kalau ujung minggu RM 95, agak murah la... nanti aku nak gi laks..


Sunday, 3-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wax dan pagi..

depan dah kilat
belakang pun dah kilat
belikan utk tunang
View all 8 photos...
hari nie ada keje.. tapi buat keje lain dulu... aku mengeWAX kereta. Adehh penat jugak, take lebih kurang 1 hour utk settle. Dari luar sampai la ke dalam interior aku WAX dan aku sapu UV liquid protection kat leather seat dengan dashboard. Jari tangan aku kering weii..

shoot pakai kamera hanset aje..

ada gambar tambahan, gambar2 lamer..


Sunday, 26-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Kota Tinggi lepas stress..

bihun goreng nini dan sa dedeh
makan keropok goreng
nini dan poji melahap
View all 11 photos...


hari ini, aku, poji, nini cokelat celup dan sa dedeh bergerak menuju ke air terjun kota tinggi untuk sesi melepaskan stress kerja disamping membuang masa yang terluang dengan lelehan air terjun yang sejuk. Lokasi air terjun nie ramai orang.. maklumlah hari ahad katakan.

Kami tiba jam 11 cam tu, makan dulu bihun goreng yang dibuat oleh adik adik manis berdua itu, makan sampai buncit pastu baru pegi mandi sebab tak boleh masuk dengan makanan atau minuman daripada luar.

Mandi kat tingkat atas, takder port, belasah je dengan geng2 cina mana tah.. layan je la mandi, nak berenang pun cuma 5 6 kangkang kera aje.. so takat berendam macam bluehyppo aje la.

petang kul 3 gerak balik.. penattt.. pastu makan kat jusco.
Abis citer hari nie.






Saturday, 18-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
night shot

poji, farhan and pakcik - posing tak ingat
interior gen2
interior gen2
View all 9 photos...
beberapa keping gambar yang aku ambil suka-suka..,
why masih lagi ada gambar kereta aku tu.. sebab hari nie aku beli carpet
kaki baru untuk kereta aku, letak bahagian depan, tapi tak ambil pulak
gambor nyer..


[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  [25]  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net