By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balik kampung... ooo balik kampung

senja di rumah mak & abah
abah..
sarapan pagi kat luar rumah
View all 25 photos...
setelah hampir 2 bulan raya berlalu... aku sekali lagi balik kampung
dengan tunang tersayang, adik tercintan dan kawan bisnes si Ruffedge.

24, 25 dan 26hb Disember 2005, di Pengkalan Hulu, Perak.
Pergi bercuti baik punya.. makan sampai buncit, tidur terlebih-lebih.



Friday, 23-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gaya biasa photographer

macam kenal seh
didi
farhan laki orang
View all 5 photos...
hahaha


Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Nikon D50 1st Pictures

udang dlm tomyam malam tadi
tomyam campur
pokcik kun
View all 10 photos...
akhirnya berjaya juga aku beli DSLR, walaupun yg paling cokia dlm kelas dia, tapi Nikon D50 ini tetap
memberikan sama level performance macam abang-abang dia seperti D70 dan D70s, yg paling best tahap noise yg rendah gile babas.

1. Nikon DSLR D50 (body)
2. Lens Standard 18-55 mm aje (nie je yg nak kena upgrade)
3. Ozo Lens Filter
4. SD Memory Card 1GB x50 speed (high speed)
5. Nikon Camera Bag
6. Baterry standard 1400amph.

Total cost RM 3400. Kopaksss..



nie first gambar2 test..

kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal D50 nie,
sila baca comparison dan review daripada website nie..

http://www.dpreview.com/reviews/nikond50/


Tuesday, 20-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar kawan kepada kawan-kawan member gen2club aku yang kahwin

 
 
 
View all 6 photos...
lagi satu apa punya title daa...

okeylah seperti biasa, gambar ini pada 18 december 2005 yang lalu,
bertempat di universiti teknologi malaysia.

kepada mereka-mereka yang ingin mendirikan rumah tangga tetapi kekurangan duit. Silalah ke http://www.maskahwin.com/index.php?ref=didiz

Sebuah buku panduan yang memang praktikal untuk orang2 yg nak kahwin tapi tak cukup duit. Dalam buku tu dia bagi panduan mcm mana nak urus kewangan, mcm mana nak simpan duit dan juga mcm mana nak cari duit tambahan.

Memang berbaloi lah kalo baca... kepada awek-awek yang pakwenya asyik mengeluh takde duit.. mungkin leh hadiahkan buku nie pada mereka..

Jugak bagus utk cara-cara mengekang kewangan anda pada tahap terjimat di alam semesta..


Sunday, 18-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gambar Kawan Kepada Tunang Aku Punya Kawan Kahwin

aku
bila
nak
View all 17 photos...
apa punya title da.. tengok je lah... aku shoot main-main je.. dah takder gambar nak upload.

kepada mereka-mereka yang ingin mendirikan rumah tangga tetapi kekurangan duit. Silalah ke http://www.maskahwin.com/index.php?ref=didiz

Sebuah buku panduan yang memang praktikal untuk orang2 yg nak kahwin tapi tak cukup duit. Dalam buku tu dia bagi panduan mcm mana nak urus kewangan, mcm mana nak simpan duit dan juga mcm mana nak cari duit tambahan.

Memang berbaloi lah kalo baca... kepada awek-awek yang pakwenya asyik mengeluh takde duit.. mungkin leh hadiahkan buku nie pada mereka..

Jugak bagus utk cara-cara mengekang kewangan anda pada tahap terjimat di alam semesta..


[<<  <  15  16  17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  27  28  29  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net