By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Feb-2006 19:35 Email | Share | | Bookmark
Southern Gathering FMDC

 
 
 
View all 9 photos...
Apa itu FMDC ?
FMDC ialah ringkasan daripada Fotopages Malaysia Dot Com.
FMDC merupakan komuniti online bagi pemilik-pemilik fotopages
di seluruh Malaysia.

Bagi anda yang mempunyai fotopages, rakyat Malaysia, minat dengan fotografi atau
ingin belajar lebih lagi pengetahuan mengenai fotografi... layarilah www.fotopages-malaysia.com

Gambar ini pula, first gathering di Johor Bahru, Restoran Anjung Warisan.





Soalan untuk anda.

Kenapa saya menggunakan DSLR yg ada speedlight SB-800 (sejenis flash) tapi tidak menggunakannyer ?

Malam tu... semua orang suke pakai flash.. tapi aku tak pakai-pakai... but.. noise tinggi jugak..


Thursday, 2-Feb-2006 02:15 Email | Share | | Bookmark
with dedeh..

 
 
 
View all 6 photos...


Thursday, 2-Feb-2006 01:57 Email | Share | | Bookmark
Hari-hari biasa berlalu

ceria orang dapat anak ketiga.. herooo
azhar the bioscience programmer
depan rumah ada awan macam nie
View all 6 photos...
macam biasa, cuti pun masih hari hari yang biasa aku lalui..



Saturday, 28-Jan-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Pasir Gudang Race Track - Gen2club SRJ Test drive

apit berwajah baru
yg datang
 
View all 11 photos...
pukul 11.30 pagi.. kami berkumpul di carrefour macdonald utk tujuan ini, yang hadir tak lah ramai sangat.. sekadar yg minat aje... aku pulak macam biasa la.. suke jadi camera man... tapi gambar sendiri biasanya memang takder la.. hahaha.. itulah kelebihannya kalau anda jadi salah sorang ahli gen2club sebab boleh attend macam-macam aktiviti, dari yg berbentuk family activity, vacation, trip, picnic, time attack, drag, racing, performance activities, tt dan macam macam la utk mengisi masa bersama-sama.

acara bermula jam 1 petang lepas dapat taklimat daripada officer track di sana. Bayaran RM 70 utk yg bukan ahli kelab. Kalau daftar jadi ahli kelab permotoran yg sah macam Kelab Motor Johor, boleh dapat diskaun RM 10, jadi cuma bayar RM 60 aje.

so enjoy the pics..



Sunday, 22-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
smoking

 




[<<  <  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net