By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Feb-2006 15:12 Email | Share | | Bookmark
Gambar Picnic

aku juga ada post beberapa gambar picnic bersama Gen2Club di photo album forum mereka..

sesiapa yg berminat nak tengok group pemilik Gen2 mengadakan aktiviti, ini contohnya..

http://gen2club.com/forum/viewtopic.php?t=3816&postdays=0&postorder=asc&start=30



Thursday, 9-Feb-2006 13:35 Email | Share | | Bookmark
cat





kucing kat stesen minyak projet.


Thursday, 9-Feb-2006 13:28 Email | Share | | Bookmark
bunga











dah lama dah ambil gambar bunga-bunga nie.. saat-saat awal sewaktu dapat Nikon D50.
Masa tu kamera baru berusia 3 hari.


Wednesday, 8-Feb-2006 03:33 Email | Share | | Bookmark
picnic di batu layar, desaru johor

ayam
ayamm
ayammm
View all 9 photos...
baru baru nie aku pergi picnic kat batu layar, desaru johor..
nie antara gambar gambar makannyer..


Wednesday, 8-Feb-2006 01:42 Email | Share | | Bookmark
Lens idaman

AF Zoom-Nikkor 28-200mm f/3.5-5.6G IF-ED


AF Zoom-Nikkor 28-200mm f/3.5-5.6G IF-ED
Released : 13-09-2003

Lens Construction(Groups/Elements) : 11/12
Picture Angle with 35mm(135) format : 74(deg)-12(deg)20'
Picture Angle with Nikon DX Format : 53(deg)-8(deg)
Minimum f/stop : 22
Closest Marked Focus Dist [Macro Setting] : 0.44m/1.4 ft.
Maximum Reproduction Ratio [Macro Setting] : 1/3.2
Filter Attachment Size : 72mm
Diameter x Length (extension from lens mount) : 68.5 x 71mm
Weight (approx.) : 360g

http://www.nikon.com.my/productitem.php?pid=86-a3f472e5df

Ini lens idaman aku kot... sebab apa ?
sebab 28 - 200mm dan ianya AutoFocus, bukan bermakna aku tak suka
guna yang manual, tapi features lens nie macam best je... boleh dlm semua
range, zoom dekat dan jauh. Tapi tak tahu lah kot kot lens nie tak bagus ke..
Berdasarkan pembacaan aku kat website Nikon Malaysia, lens nie pun murah harganya.



[<<  <  11  12  13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  23  24  25  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net