By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Feb-2006 07:02 Email | Share | | Bookmark



aksi-aksi para shooter pada festival ini..
bagi anda yang ingin mengikuti aktiviti sebegini..

mulakanlah dengan menyertai komuniti
photographer di www.fotopages-malaysia.com

asalkan ada kamera atau pinjam kamera..
berminat dengan photography... sila lah join.

bagi anda yang nak tengok hasil hasil fotografi event ini..
boleh lah melawat beberapa fotopages berikut

http://mazrul.fotopages.com
http://ayares151.fotopages.com
http://ubie79.fotopages.com
http://yanicd.fotopages.com
http://radiohed.fotopages.com
http://nourarahmat.fotopages.com
http://tualamerah.fotopages.com
http://projectrasso.fotopages.com
http://zzoux.fotopages.com
http://intanmaria.fotopages.com

ada lagi.. aku akan update kemudian



Sunday, 19-Feb-2006 03:23 Email | Share | | Bookmark
Menembak di Festival Layang-Layang Antarabangsa - edisi 2

 
 
 
View all 12 photos...






p/s : waktu shoot panorama senja di kg.pasir putih tu.. baru aku perasan, ada yg jarang pakai manual setting kat DSLR masing-masing.. korang kena explore nie...


Sunday, 19-Feb-2006 03:04 Email | Share | | Bookmark
Menembak di Festival Layang-Layang Antarabangsa - edisi 1

 
 
 
View all 15 photos...









Tuesday, 14-Feb-2006 01:08 Email | Share | | Bookmark
Festival Layang-Layang Antarabangsa Pasir Gudang 2006

Acara tahap antarabangsa ini diadakan dari 13hb hingga 19hb Februari 2006
di padang Muzium Layang-Layang Pasir Gudang.

Buat pertama kali.. Fotopages Malaysia anjurkan sesi bergambar
di sana. Jadi aku antara orang yg terlibat juga la... aku terlibat merekabentuk tag pass aje.

So inilah hasilnya.





maklumat lanjut :

http://www.fotopages-malaysia.com/v1/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=595&sid=b85d3d6476f3960c75127c80fab7da5e


Friday, 10-Feb-2006 03:28 Email | Share | | Bookmark
kad kahwin

asyik pos gambar aje kan... aku post pulak design aku..
dah lama tak buat design... kadang-kadang rasa macam hilang feel laks..






[<<  <  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net