By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Mar-2006 10:25 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Fazali (Jeli) - Bahagian 1

inilah Fazali
dan ini isterinya Is
 
View all 21 photos...








Fazali adalah kawan aku sewaktu zaman universiti yang lalu.
Isterinya yg dipanggil Is (kalau tak silap la) memang secocok dengan dia.
Aku hadir hanya sebagai tetamu, datang bersama-sama tunang aku yg
comel itu dan juga bini kedua (Nikon D50). Hahahha

Aku tak ada hadiah nak kasi pada Fazali, tapi hanya moment-moment
bermakna aje yang boleh aku snap dan hadiahkan. Moga jadi kenangan
untuk dia dan isteri kesayangannya. Selamat pengantin baru. Tahniah.
Esok aku kahwin, korang datang la eks. Berbulan madu di Terengganu tau.


another me & design : http://lassodesign.fotopages.com


Saturday, 11-Mar-2006 16:53 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Sana'a (Umida)

sampai-sampai je diorang dah start makan..
aaa tolong suap aku..
pastu aku suapkan ko plak
View all 28 photos...


Majlis perkahwinan ini merupakan 1st snap aku menggunakan DSLR. Disebabkan Sana'a nie kawan aku juga merangkap client aku & customer dia. Sempena majlis perkahwinan dia nie, aku snap beberapa gambar utk kenangan pasangan hijau nie. Sorry la.. aku snap tak macam photographer wedding, main taram aje. Enjoy..
hope photographer wedding ko tak amik hati sebab aku snap banyak kali.. kekekeke..

p/s : 1st day test pakai SB 600, tak sempat baca manual... belasah je dengan 4 biji energizer. Setting ikut suka.. hahahaha... beli kat City Square JB, RM 699.00 murah, murahhh.. hehehehe..

another me & design : http://lassodesign.fotopages.com


Saturday, 11-Mar-2006 11:00 Email | Share | | Bookmark
Nikon Speedlight SB600 & DIY Bounce Card





Diy bounce card tu aku buat menggunakan pelekat softboard,
boleh lekat & tarik macam pakai kasut sekolah waktu kecil-kecil dulu.

SB600 dibeli dengan harga RM 699.00 net.



Monday, 6-Mar-2006 02:45 Email | Share | | Bookmark
Tupai + Burung dan Cicak

pokok pisang hutan
aku harapkan ada anak burung tapi takder
syok amik gambar tupai
View all 4 photos...
Petang ahad, aku takder buat apa-apa kat rumah, aku pun capai kamera, pergi kawasan
hutan belakang taman perumahan desa skudai... layan je apa yg aku nampak... perrgghh
kena perhati betul-betul. kalau tidak memang tak nampak ada makhluk lain kat pokok.. kekeke..











another me & design : http://lassodesign.fotopages.com


Thursday, 2-Mar-2006 03:28 Email | Share | | Bookmark
Burung

 
 





petang kelmarin, aku jalan-jalan sambil bawak kamera depan umah..
takder burung yang cun.. hanya ada burung biasa... amik je la...

another me & design : http://lassodesign.fotopages.com


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net