By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Mar-2006 07:25 Email | Share | | Bookmark
Konvokesyen ke-36, Tahniah Dedeh..

ini sa dan adik-adik perempuannya
ini ayah sa
ini plak mak sa
View all 9 photos...
Update : sedikit gambar konvokesyen yang lain anda boleh tengok kat url nie

http://www.ekadmalaysia.net/konvo36/ - gambar ramai-ramai
http://www.ekadmalaysia.net/outdoorpojie/ - outdoor madfozi







Tahniah pada dedeh,
sebab dia menyambut hari konvokesyennya yang pertama
di Majlis Konvokesyen ke-36, UTM.
Maka dengan rasminya tergenggamlah Sa segulung ijazah
Sarjana Muda Pengurusan Teknologi



psstt... abg tumpang gembira...


nantikan kemunculan gambar outdoor plak... dedicated to my dedeh..


Saturday, 25-Mar-2006 06:17 Email | Share | | Bookmark
3D or tempek photo anyone ?


this photo will be my new tag image. credit to xxxkoi (taken with Canon 20D)





munzir (20D Canon) and xxkoi (kamera pinjam)
merupakan antara otai/senior photographer di Kelab Foto Kreatif UTM.
Walaupun diorang nie dah expired dari UTM, tapi masih mempunyai
kelebihan kerana boleh masuk dewan konvo dengan sesuka hati (walaupun dengan kamera
pinjam)

Munzir kini menjalankan photography di area Shah Alam, anda boleh lawati
fotopages munzir di http://munzir-fauzi.fotopages.com

Manakala xxxkoi pulak seoffice dengan aku... walaupun dengan kamera pinjam..
dia sentiasa otai pakai kamera ape pun..., http://xxxkoi.fotopages.com

-------------------

Foto yang aku reveal kali ini agak spesel, kalau mata korang photographer la..
gambar nie kelihatan seperti gambar tempek atau 3D. Terima kasih kepada munzir kerana
memberi tips tersebut pada aku. Kagummm kagumm..

akan datang... foto konvokesyen model=Sa (si baju putih) ... tunggu.. !!! komen lah dulu sementara
korang tunggu tu eks..


Thursday, 23-Mar-2006 14:48 Email | Share | | Bookmark
Tepak Sirih

 
 
 


ini antara assignment photo yang aku buat today.
Seronok jugak boleh sembur-sembur air atas tepak sirih.
Nampak cam best. Apa pandangan korang ? Assignment ini
dilakukan dalam masa sesi antara 10-15 minit sahaja.

dan hasilnya... jeng jeng jeng..
customer aku punya.. (suhendra & haryani)




Teringat pasal kad nie. kalau anda dah dekat nak kahwin ?
Kad kahwin belum cetak... kat mana nak beli ?
lawati lah www.kadkahwin.com.my segalanya disitu, online


rekabentuk hakcipta terpelihara © 2006 - Lasso Design


Wednesday, 22-Mar-2006 14:03 Email | Share | | Bookmark
School of Professional & Continuing Education - night shot



Slow shutter speed : 25 second
ISO : 200
Aperature : F/11
Using timer
Edited with Photoshop


Monday, 20-Mar-2006 16:05 Email | Share | | Bookmark
Johor Autoshow Challenge 2006

ada chikas
ada audio show
ada car club gathering
View all 9 photos...

hanya kerana ini... dia juga sanggup datang..


terpapar di Kosmo Utusan



aku snap hampir 669 keping foto pada event tersebut..
untuk maklumat lanjut dan koleksi gambar yang lebih banyak..
sila lawati http://fmjohor.fotopages.com

p/s : Johor Autoshow Challenge 2006 - rekabentuk grafik oleh Lasso Design - http://lassodesign.fotopages.com - http://www.lasso.com.my (sebuah syarikat bumiputera tempatan)

Hot Tips : Jangan sekali-kali anda menjawab panggilan handphone ketika berada di tandas, akibatnya besar kemungkinan anda akan terpaksa membeli handphone baru. Pengalaman saya menjadikan peristiwa ini sebagai teladan dan panduan untuk masa hadapan. P/s... lain kali jangan letak tepon atas flush.. akibatnya.. aku lupa amik balik.. uwaaaaa... hilang terus.


terpaksa beli satu handset cap ayam RM 260 lebuhh... + RM 50 recover semula nombor lama.
hilang semua no.telefon yg berharga...


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net