By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Apr-2006 05:42 Email | Share | | Bookmark
jangan kacau tido...



jangan kacau aku tido !... inikah yang terlintas kat fikiran kucing tu waktu shutter aku mengganggu
tidonya yg nyenyak itu ?

hahahahaha.... kucing comot... comot pun aku kacau jugak...

sebenarnya... aku yg tak cukup tido... jadi jangan kacau time aku tengah tido...

Lens : Nikon AF 50mm fixed lens f/1.8


Monday, 3-Apr-2006 05:10 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Sepupu Sa - Zana, di Kuala Terengganu

 
 
 






Zana, 26 tahun, sepupu Sa (tunang aku) akhirnya bertemu jodoh
dengan lelaki pilihannya (29 tahun) di kampung yang sama.
Jadi... sabtu dan ahad yang lepas, aku berada di kuala terengganu
menyaksikan majlis perkahwinan mereka. Tahniah....
(bila la turn aku pulak ekss... )


Rushdi 012-2640802
http://lassodesign.fotopages.com
http://fotokahwin.fotopages.com
http://www.lasso.com.my


Friday, 31-Mar-2006 04:52 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Pose' Konvokesyen Sa

 
 
 






langit tak cukup okay untuk buat outdoor, tapi aku menggunakan fully
manual untuk capture foto outdoor ini.


Thursday, 30-Mar-2006 05:56 Email | Share | | Bookmark
profil rushdi.fotopages.com



Profil rushdi.fotopages.com
kini anda boleh akses menerusi menu kiri fotopages saya



Wednesday, 29-Mar-2006 13:35 Email | Share | | Bookmark
Satu perkara yang aku mahir... tapi jarang buat...

original photo
original photo




dah puas dengan real picture... aku bagi yang unreal picture pulak..
1st picture hanya editing dengan curves,
2nd picture editing sampai ke akar umbi (dah lama tak buat teknik nie...)



bagi anda yang biasa lawati fotopages saya nie... anda akan
perasan, setiap pos foto besar saya.. hanya menggunakan 1 picture
sahaja... tidak ada editing foto gabungan. (ada la jugak 1 2 foto tapi bukan gabung susun byk2)
why persoalannya.. ?

supaya anda nampak dengan jelas... sejauh mana skill fotografi saya
yg baru berusia beberapa bulan nih. Ada la kot 2 bulan setengah. Masih banyak
perkara perlu saya pelajari (skemanya aku... )

1 foto dan editing dengan letak border + trademark typo.

apa penilaian anda ? You decide.... not me...

open for comment...

psstt... disebabkan ini entry baru... entry bawah nie (konvokesyen dedeh) jgn dilupakan.. hehehe


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net