By: didiz rushdi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-May-2007 15:44 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Athir Rakin bin Muhd Rushdi







Muhammad Athir Rakin bin Muhd Rushdi
Kelahiran pada jam 3.01 pagi, 6 Mei 2007, Ahad
bersamaan 18 Rabiul Akhir 1428
Lelaki, berat 2.9kg.
Hospital Sultanah Aminah

mengikut buku-buku panduan nama-nama dalam Islam.

Muhammad = yang terpuji
Athir = yang mulia, yang disukai
Rakin = bersopan & berfikiran wajar, yakin, tegas

saya telah menjadi seorang ayah yang sangat penat tapi gembira.
pengalaman yang cukup mengharukan perasaan. Athir seorang yang
pendiam dalam usianya belum cecah 48 jam dari tarikh post ini.

kronologi kelahiran

1. masuk wad bersalin pada 4/5/2007 jam 11.45 malam, Jumaat
2. masuk ubat pada 5/5/2007 jam 6.00 pagi Sabtu
3. maknya tergolek-golek sakit nak bersalin mula jam 9.00 malam
4. 6/5/2007 jam 2.40 pagi, masuk dewan bersalin.
5. 3.01 pagi bersalin dan keluar dari dewan bersalin jam 6.30 pagi.
6. 2.00 petang dibenarkan pulang.

tragedi yang aku takkan maafkan hospital kerajaan... kuah kari tumpah kat
kepala baby aku....

lagi gambar disini http://www.flickr.com/photos/didiz
* termasuk gambar pose' athir..


Tuesday, 10-Apr-2007 03:03 Email | Share | | Bookmark
tanjong balau

tanjung balau, johor










tanjong balau, desaru johor.


Saturday, 31-Mar-2007 05:22 Email | Share | | Bookmark
snibong

 


santai-santai di restoran perkampungan nelayan snibong.
shoot tanpa tripod.

why i take this photo like this...
sebab selalunya kita suka zoom zoom sedekat yg boleh..
tapi saya rasa ianya typical utk night shoot macam tu..
so warna-warna cahaya dah cukup utk saya menikmati
keindahan malam tu secara keseluruhan, jadi...
pada 28mm, dah cukup cover all the view. Sebab itu 28mm sahaja.


Friday, 9-Mar-2007 02:22 Email | Share | | Bookmark
ordinary black n white

 


70-300mm type G - Nikon Lens | at 180mm | F4.8 | 1/400 | ISO 320


Friday, 26-Jan-2007 03:29 Email | Share | | Bookmark
the black and the white smoke

 


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net